• F1
  • F3
  • F2
  • F4

Het TRC wordt gefinancierd op projectbasis en met behulp van giften van de kant van officiële organisaties, commerciële groepen en particulierenHet werk van het TRC heeft echter extra financiële steun nodig. Er zijn gelukkig velen die de TRC willen ondersteunen. De TRC ontvangt daarom regelmatig hulp, zowel in natura als financieel, en velen hebben zich aangemeld als Vriend van het TRC.

 
U kunt ook een "Vriend van het TRC" worden. U ontvangt dan regelmatig de TRC Nieuwsbrief, u ontvangt korting op TRC lezingen/cursussen, en u heeft vrij toegang tot de bibliotheek van de TRC.
 
 
Vriend wordt u door een bedrag van minimaal € 25,- per jaar over te maken op rekening 2982359, ING Postbank, ten name van “Textile Research Centre, Leiden”. Noteer bij overmaking de tekst: Vriend TRC” en stuur ons tegelijkertijd een email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), met doel en datum van overmaking, zodat we u aan ons adressenbestand kunnen toevoegen. Namen van Vrienden worden niet doorgegeven aan andere organisaties.

Vriend voor het leven wordt u door een éénmalige bijdrage van € 250. Belastingtechnisch kan dat voor u voordelig zijn. Ook hiervoor geldt dat de TRC officieel is erkend als Goed Doel.
 
 
Het TRC is officieel erkend als een organisatie zonder winstoogmerk, een zogenaamde Culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), waardoor giften aftrekbaar zijn van de jaarlijkse belastingaangifte.

 


Zoek in TRC website


Abonneer u op de TRC Nieuwsbrief


TRC in een notendop

Hogewoerd 164
2311 HW Leiden
Tel. +31 (0)71 5134144 /
+31 (0)6 28830428  
info@trc-leiden.nl

Het TRC is vanaf dinsdag 2 juni weer geopend, maar voorlopig alleen volgens afspraak.

Bankrekening:
NL39 INGB 0002 9823 59
t.a.v. Stichting Textile Research Centre.

TRC Gallery tentoonstelling, 6 febr.. t/m 27 augustus 2020: Amerikaanse Quilts

facebook 2015 logo detail

 

 

Financiële giften

The TRC is afhankelijk van project-financiering en privé-donaties. Al ons werk wordt verricht door vrijwilligers. Ter ondersteuning van de vele activiteiten van het TRC vragen wij U daarom om financiële steun:

Giften kunt U overmaken op bankrekeningnummer NL39 INGB 000 298 2359, t.n.v. Stichting Textile Research Centre.

Omdat het TRC officieel is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), en daarbij ook nog als een Culturele Instelling, zijn particuliere giften voor 125% aftrekbaar van de belasting, en voor bedrijven zelfs voor 150%. Voor meer informatie, klik hier

Voor het overmaken van giften, kunt U ook gebruik maken van Paypal: