• F4
  • F1
  • F3
  • F2

Handwerklieden in de Straat van de Tentmakers, Cairo, Egypte.Handwerklieden in de Straat van de Tentmakers, Cairo, Egypte.Met enige trots presenteert het TRC de eerste dertien online tentoonstellingen, van een voorgenomen serie die de enorme collectie van het TRC voor het voetlicht zal brengen. Onlangs hebben we de online tentoonstelling over Aziatische invloeden op Europees textiel opengesteld (Out of Asia). Alle online tentoonstellingen zijn gebaserd op de TRC Collectie en op TRC tentoonstellingen in het verleden. Tentoonstellingen kunnen op verzoek worden uitgeleend aan musea of andere geschikte lokaties. Als u belangstelling heeft, neemt u dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.

Klik hier om een indruk te krijgen van wat het TRC te bieden heeft.

De dertien titels zijn als volgt:

 

 


Zoek in TRC website


Abonneer u op de TRC Nieuwsbrief


TRC in een notendop

Hogewoerd 164
2311 HW Leiden
Tel. +31 (0)71 5134144 /
+31 (0)6 28830428  
info@trc-leiden.nl

Het TRC is vanaf dinsdag 2 juni weer geopend, maar voorlopig alleen volgens afspraak.

Bankrekening:
NL39 INGB 0002 9823 59
t.a.v. Stichting Textile Research Centre.

TRC Gallery tentoonstelling, 6 febr.. t/m 27 augustus 2020: Amerikaanse Quilts

facebook 2015 logo detail

 

 

Financiële giften

The TRC is afhankelijk van project-financiering en privé-donaties. Al ons werk wordt verricht door vrijwilligers. Ter ondersteuning van de vele activiteiten van het TRC vragen wij U daarom om financiële steun:

Giften kunt U overmaken op bankrekeningnummer NL39 INGB 000 298 2359, t.n.v. Stichting Textile Research Centre.

Omdat het TRC officieel is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), en daarbij ook nog als een Culturele Instelling, zijn particuliere giften voor 125% aftrekbaar van de belasting, en voor bedrijven zelfs voor 150%. Voor meer informatie, klik hier

Voor het overmaken van giften, kunt U ook gebruik maken van Paypal: